Lördagen den 25 maj 2024

Publicerad 2023-04-03

Medlemsavgift 2024

Hej alla tävlingsdansare eventuellt tävlingsdansarens föräldrar!
Nu är det dags att betala medlemsavgiften på 300 kr till Showdansföreningen Flex.
Som tävlingsdansare på Showdansskolan Flex är det obligatoriskt att även vara medlem i föreningen.
Föreningens verksamhet är att stötta tävlingsdansare genom att ansvara för att det finns lagledare på alla tävlingar, friträning 2 ggr i veckan men även ordna och sponsra work shops och extra träningar tillsammans med dansskolan.
Föreningen delar även ut stipendier till de dansare eller dansgrupper som nått högsta tävlingsnivåerna och tävlar på internationella mästerskap.
Har du några frågor eller funderingar kring föreningens verksamhet eller tips på någon bra aktivitet tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen alt. maila
till info@foreningenflex.se.

Plusgiro: 29 14 81 - 0
alternativt
Swish: 123 50 219 93

VIKTIGT!!  ange dansarens namn i meddelandefältet samt 10-siffrigt personnummer.